Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marcvpj53/domains/theaterhuismarcvandriel.nl/public_html/framework/class.database.php on line 61
Theaterhuis Marc van Driel

THEATERPRODUCTIES

Voorstellingen in seizoen 2014-2015:

De Sneeuwkoningin - met betoverende dansen en prachtige, herkenbare liedjes
vrijdag 12 december '14

Het Theaterhuis komt na het grote succes van Scrooge na twee jaar weer met een nieuwe sprookjesachtige en hartverwarmende kerstvoorstelling. De bewerking van het sprookje ‘De Sneeuwkoningin’ van Hans Christiaan Anderson is een voorstelling vol spel, zang en dans voor jong en oud. Treed binnen in een feeërieke, winterse wereld vol magische en onvergetelijke figuren.
Bestel hier direct uw kaarten.


Musicalproductie - met live muziek en feestelijke avond
Deze voorstelling is geannuleerd.

Al zes theaterseizoenen brengt Het Theaterhuis een grootse musicalproductie naar Theater de Speeldoos. Vaststaat dat er weer een team professionele docenten en veel talentvolle acteurs/actrices, zangers/ zangeressen en dansers/danseressen aan deelnemen. Dit seizoen staat wederom een beroemde en sprankelende musical op de planken.
Afgelopen producties in seizoen 2013-2014:

Huize Medusa (10+) - incl. Halloween party
woensdag 30 oktober 2013, 19.30 uur in Theater de Speeldoos, Baarn

Maak je klaar voor een lekker avondje ouderwets griezelen! Theaterhuis Marc van Driel biedt een heerlijke, onvervalste Halloween avond aan. Een team van wetenschappers met paranormale gaven doet onderzoek in een oud verlaten landhuis. Dit buitenhuis heeft een onheilspellend verleden. De wetenschappers ontrafelen steeds meer geheimen van het spookhuis, met alle gevaren van dien. Een originele griezelvoorstelling met lokale acteertalenten in de hoofdrol. Na afloop van de voorstelling organiseert Het Theaterhuis een heuse Halloween party!

Grootse Jubileummusical (8+)
dinsdag 15 april 2013, 19.30 uur in Theater de Speeldoos, Baarn

Op 15 april viert Theaterhuis Marc van Driel zijn vijfjarig jubileum! Na vele mooie, grappige en aangrijpende theaterproducties mag dit jubileum natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. De verjaardag van Het Theaterhuis wordt gevierd met een grootse musicalvoorstelling, met spel, dans en live muziek. Welke musical er op deze avond wordt gespeeld, blijft nog even geheim. Wel is bekend dat meerdere Baarnse culturele organisaties erbij betrokken zijn en het een grootse feestavond belooft te worden. Houd voor informatie de lokale media en de website www.hettheaterhuis.nl goed in de gaten!