Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marcvpj53/domains/theaterhuismarcvandriel.nl/public_html/framework/class.database.php on line 61
Theaterhuis Marc van Driel

THEATERWEKEN

Zomertheaterweek
Het staat al jaren op de wensenlijst van Marc van Driel om met Het Theaterhuis naar het zonnige Frankrijk te gaan voor een Zomertheaterweek. Het is nog niet bekend wanneer deze zomertheaterweek zal plaatsvinden. 

Een theaterweek naar een écht Theaterhuis in Aubenton (Noord-Frankrijk) ziet er als volgt uit:
Zeven dagen kunnen deelnemers zich uitleven in diverse theaterworkshops, wordt er gewerkt aan een voorstelling en kan iedereen uiteraard genieten van de Franse omgeving.Aubenton
Onder leiding van enkele vakdocenten, waaronder Machteld Hendriks en Marc van Driel, zal worden gerepeteerd in de landelijke omgeving van de Franse Ardennen aan een voorstelling die in Frankrijk aan de lokale bevolking wordt opgevoerd en één keer in Nederland wordt getoond. De week wordt afgesloten met een feestelijke “bonte” avond, zoals dat hoort.

Inclusief
De zomertheaterweek vindt plaats vindt plaats in de zomer en vertrekt vanuit Baarn. Jongeren van 12 tot 19 jaar kunnen zich inschrijven voor 395 euro per persoon.
Deze prijs is inclusief:
- het vervoer (retour Baarn-Aubenton)
- het verblijf (vol pension) in het karakteristieke, Middeleeuwse huis in Noord-Frankrijk
- alle repetities en masterclasses.
De reis zal doorgang krijgen vanaf 16 deelnemers. Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen wordt de groep in tweeën gesplitst op basis van de leeftijd.