Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marcvpj53/domains/theaterhuismarcvandriel.nl/public_html/framework/class.database.php on line 61
Theaterhuis Marc van Driel

THEATERGROEP STER

Dit is de nieuwe theatergroep van Theaterhuis Marc van Driel, speciaal bedoeld voor twintigers. Je werkt aan producties die uiteindelijk worden opgevoerd in verschillende theaters. Tijdens het instuderen van de productie krijg je theaterlessen en verdieping in het acteervak. De eerste productie waar je aan gaat werken is het beroemde ‘August: Oklahoma’, onlangs verfilmd met Meryl Streep, Julia Roberts en Chris Cooper in de hoofdrollen.

Repetities:
Deze unieke en nieuwe theatergroep voor twintigers start vanaf 12 deelnemers. De lessen starten na de zomer van 2015, wekelijks in de avond van 18.30 tot 20.00 uur in Het Poorthuis. Kosten voor een heel seizoen bedragen 50 euro. 

Inschrijven:
Je kunt je inschrijven door een bericht te sturen naar marc@hettheaterhuis.nl met daarin je naam, adresgegevens, leeftijd en eventuele vragen.