Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marcvpj53/domains/theaterhuismarcvandriel.nl/public_html/framework/class.database.php on line 61
Theaterhuis Marc van Driel

THEATERCURSUSSEN

Het aanbod in 2014-2015:

- Coaching op maat
Veel leerlingen van Marc van Driel zijn al doorgestroomd naar een vervolgopleiding in het theatervak. Indien je naar een vervolgopleiding wilt of verder het theatervak wilt ontdekken, stippelt Marc samen met jou een coachingstraject uit, waaronder bijvoorbeeld ook een auditietraining valt. De kosten voor coaching bedragen 25,00 euro per uur.

- Acteerlessen voor volwassenen

Het theaterhuis start na de zomer weer met acteerlessen voor volwassenen. Deze acteerlessen zijn bedoeld voor volwassenen uit Baarn en omstreken. In de lessen maak je kennis met alle facetten van het acteren. Je werkt met tekst, monologen, dialogen, fysiek spel, mediatraining, acteren voor de camera en improvisatie. Daarnaast werk je toe naar een eindpresentatie die in Theater de Speeldoos wordt opgevoerd.
Je krijgt 20 lessen van wekelijks 1,5 uur op de maandagavond. Kosten bedragen 150,00 euro.
Bij 12 deelnemers gaat deze groep door.

Voor meer informatie over de curssusen en coaching op maat, kunt u contact opnemen via marc@hettheaterhuis.nl of bel naar 06 16 62 13 41.