Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marcvpj53/domains/theaterhuismarcvandriel.nl/public_html/framework/class.database.php on line 61
Theaterhuis Marc van Driel

SPONSOR WORDEN?

Draag de stichting een warm hart toe
Het theaterseizoen voor de Baarnse theaterstichting is in september 2014 begonnen met de repetities van de sfeervolle kerstvoorstelling 'De Sneeuwkoningin'. Deze theatershow gaat 12 december 2014 in première in Theater de Speeldoos. Ter gelegenheid van het feit dat docent en eigenaar Marc van Driel 15 jaar in het vak zit, is vrijdag 24 april 2015 een grootse musicalproductie te zien, in hetzelfde theater. Dit keer staat de beroemde en sprankelende musical ‘Chicago’ op de planken.

Met nog meerdere veelbelovende producties en projecten in het verschiet, is Marc van Driel op zoek naar sponsoren. Van Driel begon als docent bij Jeugdtheaterschool Marmelijn, klom op tot directeur en heeft een zes jaar geleden zijn eigen stichting opgericht. Van Driel wil met zijn stichting jongeren de kans geven in korte tijd een productie op de planken te zetten. Na een repetitieproces van drie maanden speelt de cast een voorstelling in Theater de Speeldoos en komt er vaak een vervolgoptreden in een ander theater. Tevens verzorgt van Driel met zijn docententeam workshops en complete musicalpakketten voor middelbare scholen.

Ambitie
Met zijn theaterhuis produceerde Van Driel familievoorstellingen als ‘Pinokkio’, pure toneelvoorstellingen als ‘Dracula’, ‘Ghetto’ en grootse shows als ‘Mamma Mia!’ en ‘Cabaret’. Met beperkte middelen worden er semi-professionele musicals gecreëerd met niet alleen zang en dans, maar ook met bijpassende make-up, kostuums en decors. Nu Theaterhuis Marc van Driel opnieuw is uitgeroepen tot erkend leerbedrijf, heeft de stichting de ambitie om te blijven groeien.

Wilt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van lokale jonge podiumkunstenaars? Word dan sponsor van Theaterhuis Marc van Driel. U heeft de mogelijkheid uit drie sponsorpakketten.

De donaties worden gebruikt om de voorstellingen nog professioneler te maken. Denk hierbij aan geluidsmaterialen voor een optimale verstaanbaarheid van de spelers, de aanschaf van speciale theaterverlichting, professionele grime, kostumering en decors.

SPONSORPAKKET A:
Vriend van Theaterhuis Marc van Driel
Word vriend van Het Theaterhuis! Dat doet u door een bedrag te doneren van € 30,-. Als dank brengen wij u als eerste op de hoogte van de activiteiten van Theaterhuis Marc van Driel, middels een Vrienden-nieuwsbrief.

SPONSORPAKKET B:
Familiepakket
Voor het bedrag van € 150,- wordt het logo van uw bedrijf/winkel (of eigen naam) in de seizoensflyer vermeld en in persberichten geplaatst. Daarnaast krijgt u een vermelding op de website.

SPONSORPAKKET C:
Bedrijvenpakket
Bij bedragen vanaf € 500,- geniet u van alle voorgaande tegenprestaties van Het Theaterhuis én ontvangt u tevens twee vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze. Ook biedt Het Theaterhuis een volledige verzorgde theaterworkshop aan voor de kinderen van medewerkers van uw bedrijf.

Heeft u een keuze gemaakt en draagt u Theaterhuis Marc van Driel een warm hart toe? Neem dan contact op met eigenaar Marc van Driel via marc@hettheaterhuis.nl.

Mocht u op een andere manier kunnen helpen de theatervoorstellingen een succes te maken, kunt u uiteraard ook contact opnemen. Bij voorbaat dank!