Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/marcvpj53/domains/theaterhuismarcvandriel.nl/public_html/framework/class.database.php on line 61
Theaterhuis Marc van Driel

SPONSORPAKKETTEN
Wilt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van lokale jonge podiumkunstenaars? Word dan sponsor van Theaterhuis Marc van Driel. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de drie onderstaande sponsorpakketten.

De donaties worden gebruikt om de voorstellingen nog professioneler te maken. Denk hierbij aan geluidsmaterialen voor een optimale verstaanbaarheid van de spelers, de aanschaf van speciale theaterverlichting, professionele grime, kostumering en decors.

SPONSORPAKKET A:

Vriend van Theaterhuis Marc van Driel
Word vriend van Het Theaterhuis! Dat doet u door een bedrag te doneren van €30,-. Als dank brengen wij u als eerste op de hoogte van de activiteiten van Theaterhuis Marc van Driel, middels een Vrienden-nieuwsbrief.

SPONSORPAKKET B:

Familiepakket
Voor het bedrag van €150,- wordt het logo van uw bedrijf/winkel (of eigen naam) in de seizoensflyer vermeld en in persberichten geplaatst. Daarnaast krijgt u een vermelding op de website.

SPONSORPAKKET C:

Bedrijvenpakket
Bij bedragen vanaf € 500,- geniet u van alle voorgaande tegenprestaties van Het Theaterhuis én ontvangt u tevens twee vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze. Ook biedt Het Theaterhuis een volledige verzorgde theaterworkshop aan voor de kinderen van medewerkers van uw bedrijf.

Heeft u een keuze gemaakt en draagt u Theaterhuis Marc van Driel een warm hart toe? Neem dan contact op met directeur Marc van Driel via marc@hettheaterhuis.nl.

Mocht u op een andere manier kunnen helpen de theatervoorstellingen een succes te maken, kunt u uiteraard ook contact opnemen. 

Bij voorbaat dank!